Unik fleksibilitet, fantastisk personalrestaurant, ett minutts gange til bussen, gode parkeringsmuligheter og direkte påkjøring til ring 3. De nyoppussede kontorlokalene i Maridalsveien 323 ligger i rolige, grønne omgivelser – bare få minutters gange fra Nydalen. Dette er lokaler du bare må oppleve!

Skreddersøm

Serine Westerlund og kollegaen Joachim Tåje jobber i selskapet Loyalty som driver med kundeservice, møtebooking og salg. Selskapet med 250 ansatte, flyttet inn i M323 i mai og har allerede bodd seg godt inn.

– Jeg hadde ganske store forventninger til å flytte inn i Maridalsveien 323, sier Westerlund. Selve bygget er jo først og fremst veldig moderne og fint. Alt er nytt – fra interiør og møbler, til toalettfasiliteter. Det er så åpent og romslig miljø her, og man kan være sosial og møte de andre som jobber i bygget.

Leder for retail-avdelingen i Malling, Lars Simen Paulgaard, skjønner godt at det er lett å trives i disse lokalene.

– I M323 får du den litt «landlige» følelsen, samtidig som du føler du er midt i byen. Alle fellesarealene er nyoppussede, det er lyst inne, grønt utenfor og det ligger nærme Nydalen. De store etasjeplanene gjør det mulig for alle typer bedrifter å skreddersy sine egne lokaler, og er ideelle for bedrifter som trenger god plass og har mange mennesker på jobb samtidig.

Kollektivtilbudet er i tillegg svært godt, med bussholdeplass rett utenfor, samt tog- og t-baneforbindelse. I den store parkeringskjelleren er det ladepunkter, og det er gode lagermuligheter i bygget. Alt kan tilpasses de som flytter inn, enten det er rene kontorer, bilavhengige virksomheter, kundesenter eller bedrifter som trenger showroom.

 

Fleksibilitet = trivsel

Alle fellesområdene er helt nyoppussede, og har fått en god og varm atmosfære, med myke farger, grønne planter og behagelig belysning. Paulgaard forteller at de har vært opptatt av å skape uformelle, fleksible møteplasser som de ansatte kan bruke slik de selv ønsker.

– I dag ønsker mange å kunne styre selv hvor de vil jobbe, og vil gjerne ha den litt urbane kvaliteten på arbeidsplassen sin. Mange synes det kan være like greit å sitte på kafé å jobbe, enn å sitte på kontoret. Jeg tror mange i M323 setter pris på å kunne ta med seg PC-en og en kaffe ned i fellesarealene, og kjenne på den valgfriheten, sier han.

Dette kan Westerlund bekrefte. Hun tror at den dynamiske utformingen bidrar til at mange trives bedre på jobb.

– Vi har mange forskjellige soner i bygget – både internt hos oss og i fellesarealene. Det er deilig å ha muligheten til å bevege seg og variere hvor man har lyst til å sitte, ut fra hva slags type oppgave man har. Skal jeg ha uformelle samtaler med kollegaer, tar jeg de gjerne nede i resepsjonsområdet eller i den sosiale sonen vi har ved kjøkkenet hos oss. Mange bruker også personalrestauranten.

Også her er det inndelt i ulike soner som innbyr til å bruke området til møter og annen samhandling, og ikke bare til å spise lunsj. I samme etasje er det også auditorium og større møterom. Disse er utstyrt med AV-utstyr som gjør det mulig å ha presentasjoner, fagsamlinger og seminarer.

Tåje forteller at han og kollegaene bruker dette tilbudet mye. De store møterommene brukes til utdanning, kursing og faglige oppstarter, mens de mindre er fine til interne møter og kunnskapsdeling. Er det snakk om mer avslappede møter eller samtaler, bruker teamet til Tåje ofte resepsjonsområdet. Innimellom går teamet også ut for å trekke frisk luft. Det er mange fine steder å sitte rundt bygget.

 

Alt du trenger i Nydalen

Også teamet til Westerlund setter pris på den unike beliggenheten.

– ­Bygget ligger i nærhet til marka, og vi benytter faktisk sjansen til å gå en tur i pausen iblant. Vi har også hatt sosiale samlinger i Nydalen etter jobb.

M323 ligger helt opptil Nordmarka, og tar du trappen foran bygget tar det bare seks minutter å gå til Nydalen. Over 30 000 mennesker bor, jobber og studerer i dette yrende området. Her har du alt du trenger – treningstilbud, frisør, restauranter, barer, kafeer og butikker. Typiske hverdagslige ting det er praktisk å få gjort før-, i- eller etter arbeidstiden, sier Paulgaard. Nydalen har også egen badeplass, hotell og Norges største kinosenter.

– Å ha et godt tilbud i nærheten av arbeidsplassen har blitt viktigere for folk. Vi ser at flere og flere bedrifter ønsker å trekke innover til byen igjen, og de sentrumsnære arbeidsplassene har blitt mer attraktive de siste årene. Samtidig er mange fortsatt avhengige av bil, enten det er for å komme seg til og fra arbeidsplassen, eller at de bruker bilen i jobben.

 

Kort reisevei

En av dem som bruker bilen til jobb er Westerlund. Hun har parkeringsavtale i bygget, og kjører fra leiligheten på Kværner til kontoret hver dag. Det store parkeringstilbudet i M323, og påkjøring til Ring 3 rett rundt svingen, gjør det enkelt å komme seg både øst og vest i byen.

Tåje har jobbet i M323 siden i sommer, og forteller at han ble overrasket over hvor tilgjengelig det ligger.

– Da jeg fikk vite at jeg skulle jobbe i Nydalen, tenkte jeg først «Oi, tar det ikke veldig lang tid å komme seg dit?». Men i realiteten er det kjempeenkelt med bussen som stopper rett utenfor. Man kan også ta T-banen til Nydalen eller Tåsen. Jeg bor på Solli, hvor jeg hopper på bussen og bytter på Alexander Kiellands Plass.

Buss 54 og 51 stopper rett utenfor bygget, og har avganger hvert tiende minutt. Buss 23 stopper på Nydalen Stasjon. Gjøvikbanen stopper også på Nydalen togstasjon, og det er T-baneforbindelse til hele byen. Foretrekker du å sykle, er det godt med sykkelparkering utenfor bygget. Et par dager i uken jogger Tåje hjem fra jobb. For han er det i underkant av seks kilometer – perfekt for å få inn en liten treningsøkt i en hektisk hverdag, mener han.

 

Kvalitet i personalrestauranten

Et godt mattilbud på jobb har også blitt veldig viktig for folk, ifølge Paulgaard. Å ha en god lunsj å se frem til, kan faktisk være grunnen til at man velger å dra på kontoret, i stedet for å jobbe hjemmefra. Vi ønsker å innfri leietakernes forventninger til ren, sunn og god mat på arbeidsplassen – dette er det kantinedriver Evat som står for i M323. Selskapet er opptatt av å bidra til mindre matsvinn og benytter kvalitetsråvarer fra lokale, norske produsenter og leverandører.

– Kantinen har utrolig god mat. I tillegg er maten sunn. Jeg tenkte først at jeg heller skulle ta med mat hjemmefra, men jeg gikk fort over til å spise i kantina hver dag. Det er veldig enkelt å benytte tilbudet gjennom en app, sier Tåje.

I Maridalsveien 323 får bedriften din fleksibilitet i alle ledd – 100% tilpassede lokaler, personalrestaurant, god offentlig kommunikasjon og tilgjengelighet, stort parkeringstilbud og en unik beliggenhet mellom naturen og byen. Velkommen!

Kontakt
Lars Simen Paulsgaard
Telefon: +47 474 73 655
E-post: lsp@malling.no
Mette H. Nordtvedt
Telefon: +47 952 57 015
E-post: mhn@selvaageiendom.no
Personvernerklæring | Forbehold | Copyright  © 2023