Beliggenhet

Toppen av Nydalen

Det er direkte gangforbindelse mellom M323 og Nydalen. En trapp på forsiden av eiendommen leder rett ned til det som i dag er et veletablert og vellykket bygulv i Oslo. En urban puls, side om side med grønne lunger og fossefall. Kafeer, restauranter, barer og shopping er en del av tilbudet.

Nydalen har også eget hotell, Norges største kinosenter og en rekke servicetilbud. Tett på Nydalen finnes Storo med 120 butikker og serveringssteder. Nydalen er arbeidssted for internasjonale selskaper og kreative bransjer, samt en populær bydel for beboere og studenter. Mer enn 30.000 mennesker jobber, bor og studerer i Nydalen.

I tillegg bygges flere leiligheter, barnehager, skoler, restauranter, kontorer mm. Nydalen har også egen t-bane og togstasjon.

Nydalen –
En attraktiv

lokasjon

Bedrifter som har etablert seg i Nydalen er bl.a. Elkjøp, Kemnerkontoret, Statnett, Egmont Publishing, TVNorge, Opera Software, Riksteatret og Rikskonsertene, De norske Bokklubbene, Unit4 Agresso, Handelshøyskolen BI, SATS Elixia, Konica Minolta med flere.

icon
Meny
5 min.
vinmonopolet
Vinmonopolet
5 min.
bag
Nærsenter
6 min.
bed
Hotell
10 min.
gym
Gym
10 min.
Kontakt
Lars Simen Paulsgaard
Telefon: +47 474 73 655
E-post: lsp@malling.no
Mette H. Nordtvedt
Telefon: +47 952 57 015
E-post: mhn@selvaageiendom.no
Personvernerklæring | Forbehold | Copyright  © 2024