Maridalsveien 323 – på toppen av Nydalen

I Maridalsveien 323 finnes din fremtidige arbeidsplass. M323 utvikles til å bli et praktisk, enkelt, fleksibelt og trivelig arbeidssted på toppen av Nydalen.

Gjennomtenkt – og tilrettelagt for mange typer virksomheter

M323 tilbyr lokaler med unik fleksibilitet og anledning til å utvikle et arbeidssted som passer for mange typer virksomheter. Lyse, åpne arealer, stor parkeringskjeller og god logistikk gjør M323 attraktiv og relevant for kontor, showroom, bilavhengig virksomhet, kundesenter, osv.

Utforsk bygget

Et nærmiljø med spennende vekst

Nydalen er arbeidssted for internasjonale selskaper og kreative bransjer, samt en populær bydel for beboere og studenter. Mer enn 30 000 mennesker jobber, bor og studerer i Nydalen. I tillegg bygges flere leiligheter, barnehager, skoler, restauranter, kontorer mm.

Les om beliggenhet

Enkelt til og fra

På Ring 3, Maridalsveien, Nydalen og Tåsen. Enkel og rask adkomst fra alle retninger. Buss 54 stopper utenfor med avganger til sentrum. Fem minutters gange til Tåsen T-banestasjon, og kort til Flybussen. Området har et velutbygd nett av sykkelstier. Svært gode parkeringsmuligheter, og ladepunkter for elbil er tilgjengelig i garasje.

Les mer om mobilitet

Er du interessert i leie av lokaler?

Ta kontakt